Diabetes nový lék

Mám diabetes ,ptal jsem se na nový lék, o kterém jsem četl a který by měl být účinnější, škodliviny odchází močí ,ale bylo mě řečeno specialistou,že tento lék působí jen při hodnotách kolem 6 a já mám 8.8.Můžete mně poradit?

Odpověď odborníka:

Těžko se vyjadřovat, když neuvádíte, o který lék konkrétně jde a jakou léčbu máte nyní. Možná jste myslel nový preparát Forxiga, který působí výrazné zvýšení vylučování cukru močí (ne tedy "škodlivin", ale cukru - glukosy). Je to lék do kombinace, nepoužívá se samostatně, ale v případě, že stávající léčba není dostatečně účinná. Není podstatné, jestli je aktuální hodnota cukru 6 nebo 8 nebo 10

MUDr. Pavel Růžička
MUDr. Pavel Růžička

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: