Diagnoza

VAS polytopní,domin. VAS C p.diskog.s CB sy bil.prec.l.dx.irit.C6/7 l.dx., sv.dysbal.,sy hypermobility,st. po op.C5/6 2007,diskopatie L p.

Odpověď odborníka:

Páteřní syndrom bolestivý, víceetážová, v krční páteři s výhřezem meziobratlové destičky a následným syndromem podráždění nervu odtud vycházejícího do horní končetiny vpravo. Svalová dysbalance, syndrom zvýšené kloubní hypermobility, stav po operaci výhřezu v oblasti mezi 5. a 6. obratlem v r. 2007. Porucha meziobratlové destičky či destiček v oblasti bederní páteře. Tak zní přesný přepis do češtiny. Léčba je třeba u opravdového odborníka na funkční svalově kloubní potíže, ideálně lékaře, který se zabývá aktivní fyzioterapií( nebýt tak daleko, pozvu Vás k sobě do poradny do Prahy)Není lehké zlepšit funkční stav, současně cíleně cvičit dle zácviku a stabilizovat zlepšení. Proto buď léočba u zkušeného lékaře, případně u fyzioterapeuta, který pracuje s lékařem( ne na dálku)

MUDr. Jiří Marek
MUDr. Jiří Marek

Specializace: Fyzioterapie
Pracoviště: Soukromá ambulance Praha, Brno - Klinika Naprapathy

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
děkuji | Od: Martina | 15.1.2014 23:46
Velice děkuji za odpověď :-).Součastně se léčím v
ambulanci bolesti u nás v Tp,podstupuji infuzí
léčbu a akupunkturu+léky.Zatím pociťuji určité
zlepšenío když záda bolí dost pořád,ale p.doktorka
je velice milá a myslím,že i šikovná.Spíš nevím
pořád,zda se rozhodnout pro další
odoperování,nebo vydržet?Po ambulanci bolesti mi
ještě neuroložka nabízí ab.láz.léčbu.Co myslíte?
Jsem už dlouhood konce října v PN,jsem zdravotní
sestra a dost mě bolest omezuje právě už v
zaměstání.Děkuji moc.M.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: