Diastaze

prosim jsem po dvou operacich pupecni kyly a lekar mi diagnostikoval diastazi poradil mi cviceni,posilovani brisnich svalu,ale mne to boli cim dal vice,muzete mi poradit,zda se s tim da neco delat treba i operativne ? dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, diastasa přímých břišních svalů může dělat velké potíže. Ne vždy je řešitelná. Posilování svalů je jistě dobré. Některá chirurgická pracoviště diastasu operují, ale výsledek není úplně jistý. Někdy dobrý, někdy ale přechodný - záležitost může recidivovat. Určitě věc konzultujte na lůžkovém chirurgickém oddělení, případně i na nějakém pracovišti plastické chirurgie.

MUDr. Vladimír Němec
MUDr. Vladimír Němec

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: ASKLEPION s.r.o.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: