Diclofenac aal retard

Dobrý den,chtela jsem se zeptat. Od května mam zavedené nitroděložní tělísko Levosert a mam problémy,že spinim a poboliva me v podbřišku. Pán doktor mi předepsal lék diclofenac forte,ale nedocetla jsem se tam,že by to souviselo s gynekologii.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Lék Diclofenac je lékem protizánětlivým, částečně tlumícím bolest Zřejmě tedy Váš pan doktor předpokládá, že u Vás probíhá zánět. Jistě Vás kompletně vyšetřil, protože příčin špinění a bolestí se zavedeným nitroděložním tělískem může být více.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zčervenání kůže po alkoholu nemusí znamenat alergickou reakci
Co je to Helicobacter pylori?
Články: Co je to Helicobacter pylori?
Od roku 1983, kdy Warren a...
Osteoporóza jako důsledek těhotenství?
Články: Osteoporóza jako důsledek těhotenství?
Tělo ženy chrání své kosti...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: