Dieta s obethinem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,koupila jsem si Obethin, prý to má snižovat chut k jídlu a tím i člověk má hubnout, chtěla bych se zeptat, jestli je možné jíst normální jídla, ale jen v menších dávkách nebo pouze nějakou zelenu či ovoce? dále by mě zajímalo, jestli je normální, mít 178 cm, a vážit 77 kg, děkuji moc za odpověd

Odpověď odborníka:

Jani,
i v případě, že užíváte prostředek podporující hubnutí, určitě musíte jíst i normální jídla, nejen ovoce a zeleninu. Jinak by jste si zničila metabolismus a přišla o svalovou hmotu, která by se po nasazení normální stravy nahradila tukem. Tudíž jak píšete, jezte normální jídla, v menších porcích, alespoň 5 porcí denně - ideálně v rozestupu max. 3 hodiny. Neměla byste rozhodně hladovět. Ráno byste měla posnídat do 30 minut po probuzení a večer mít poslední jídlo cca 2 hodiny před spánkem.
Co se týče Vaší váhy, dle BMI je zařazena již do kategorie nadváha. Nicméně velmi záleží na stavbě Vašeho těla, jestli převažuje tuk či svaly. Svaly jsou mnohem těžší než tuk, tudíž může být tělo i více svalnaté a poté je váha vyšší. Složení těla Vám nejlépe urči nutriční terapeut či výživový poradce na profesionálním přístroji.
Přeji hodně zdaru při cestě k vysněné váze!

Bc. Barbora Vlčková
Bc. Barbora Vlčková

Specializace: Nutriční poradenství
Pracoviště: Balance - poradna pro výživu a sport

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x