Differine krém - těhotenství

Dobrý den, kožní lékařka mi na akné předepsala Differine krém. Bohužel mi nebyla schopná říci, jak dlouho po skončení léčby se nedoporučuje otěhotnět. Může mít lokální aplikace v období početí negativní vliv na miminko?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Elo! Výrobce neuvádí přesná čísla. V raných fázích těhotenství platí pravidlo "všechno nebo nic". Zárodek se buĎ s podmínkami vyrovná a prosperuje anebo zajde. Postižení se může rozvíjet až později, kdy se vyvíjí orgány.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: