Dilatace postr. mozkovych komor

Dobry den.Na UZ ve 30 TT objev. mirna dilatace postr. mozkovych komor 13mm,ve 34TT dilatace vetsi do 18mm,polyhydramnion.Jak je velke riziko ze dite bude nemocne.Doktor doporuc.graviditu ukoncit drive,co tim ziskam,a co se bude dit dal.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, riziko je, pokud bude stav přetrvávat, poměrně velké. Doporučoval bych proto konzultaci s ošetřujícím lékařem ohledně předčasného ukončení těhotenství, u 34. TT je již velmi dobrá naděje na přežití, navíc je možné se lépe o dítě postarat. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: