Dilatovaná tenká klička

Dobrý den paní doktorko, mám dotaz. Mám delší dobu bolesti dolního břicha. Můj lékař mě poslal na CT břicha a výsledek je takový, že mám srůsty s dilatovanou tenkou kličkou. Protože se teď nesmí v dané nemocnici, kam docházím, objednávat na plánované operace, tak mám volat příští týden. Ale moje otázka zní, jestli ty bolesti může způsobovat ta dilatovaná tenká klička. trpívala jsem cystami na vaječnících a děloze. Před 3 lety, jsem měla 3 nezhoubné nádory, tak mi vzali dělohu a vaječník. Ten první vaječník s vejcovodem mi vzali v 18 letech pro mnohočetné cysty a ta primární byla už nekrotická spolu s vaječníkem. Ptám se, když by mi odebrali tu část tenké kličky, že bych netrpěla takovými bolestmi? Dekuji Erbenová

Odpověď odborníka:

dobrý den, původ bolestí může být od dilatované střevní kličky,ale i od srůstů po operaci. bylo by vhodné objednat se a laparoskopicky se podívat do břicha, co je příčinou bolestí.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Články: Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Pálení a řezání v podbřišku...
Spolkněte kameru
Články: Spolkněte kameru
Jednoduché nahlédnutí do...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: