Díra ve stoliččce

Dobrý den chci se zeptat mám už pár let ve stoličce hlubokou diru mám pocit že je to az k nervu chci jít k zubaři ale mam strach ze to bude muset vyvrtat je to vazne bolestivé uz jen pri čištění zubů

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Váš strach ze zákroku je nesmyslný. Určitě jste už někdy dostala injekci. Nic horšího se dít nebude. Nastoupí místní znecitlivění a ucítíte pouze tlak nebo uslyšíte nepříjemný zvuk. Pokud situaci necháváte bez léčby, ubližujete sama sobě. Bolest může být čím dál větší, zákrok bude trvat delší dobu, nebo o zub přijdete. Čím je větší postižení zubu, je i dražší jeho záchrana. Nakonec to dopadne tak, že bude muset zub ven. Donutí Vás akutní stav v podobě otoku, teplot a nesnesitelné bolesti. Injekci stejně dostanete, ale v zánětu nemusí působit tak dokonale. S přáním pěkného dne MDDr. Václav Manhart

MDDr. Václav Manhart
MDDr. Václav Manhart

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Zubní centrum U smile

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x