Disbalance hladin hormonů

Dobrý den, mám dotaz ohledně stabilní hladiny hormonů, jsem v lednu 2010 po operaci št. žlázy, která mi byla odstraněna kvůli uzlíkům, doposud nemám stabilní hladinu hormonů, každou návštěvu u endokrinologa po odběru krve mi hýbe s dávkou euthyroxu, nyní beru euthyrox 100 1 tabl denně a o víkndu půlku tablety. Upraví se to? Přibrala jsem po operaci na váze, necítím se dobře, vždy jsem měla spíš podváhu a teď mám o 5 kg navíc než před tím. Pořád mám také někdy brnění v rukou a nohou, beru kapky tachystin. Děkuji za odpověď. Marcela Kummerová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, situace se vždy upraví, je to jen otázkou času, u každého pacienta to ale trvá jinak dlouho. Vydržte, přidejte pohybovou aktivitu a taky můžete mít reservy v konzumaci zdraví prospěšných potravin a za čas bude určitě vše v pohodě. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: