Distorze kolene

Mam dotaz.Při vystupovani z autobusu mě hlasitě ruplo v koleni od te doby koleno boli na vnitřni straně v okoli menisku nemužne udělat podřep.Po obstřiku koleno boli ještě vice.Dnes odeslana na Rhb do žadanky napsano.Rhb u pac.st.p.distorzi kolene vpravo distenzi lig coll med.susp.meniskopatii med. Mužete mě prosim vysvětlit co mam s kolenem a jestli rehabilitace bude uspěšna když to tak boli. DĚKUJI.

Odpověď odborníka:

Dle příznaků i zprávy lékaře se nejspíše jedná o poškození vnitřního postranního vazu, méně pravděpodobné je pak poškození vnitřního menisku . Neuvádíte výsledek rtg vyšetření , může se jednat o dekompensaci artrozy. Postup je správný a podle reakce kolene na RHB se určuje další směr léčby , přesnou diagnosu v současné době nelze určit.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x