Dithiaden

Dobrýden,mujročnísynma velkourymu ztohokašle-dost. BYLAJSEMUEKAŘE-OPRAVDU KAŠLE JEN Z RÝMY.Mohu mudátna noc aby sevyspal 1/4dithiadenu?diky za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, u takto malých dětí bych dithiaden rozhodně nedoporučoval, navíc v tomto případě pravděpodobně nebude mít žádný efekt. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: