Divna angina

Dobry den, pred peti tydny me lehce skrabalo v krku ...teploty zadne, CRP 1 . Z vyteru vysel Strept. pyogenes sk. A , dostal sem dvakrat i.m. peniciliny pak penbene pak jeste pendepon a stale mi zustaly zbytky povlacku . Pak me lehce zacalo bolet za hrudni kosti, tlouct srdce ... kontrolni vyter a Streptokokus sk. G .. dostal sem 1000mg Klacidu a sice se to zlepsilo ale stale se mi tvori v kryptach bily povlak ktery jde lehce setrit. Testy na mononukleozu negativni. Krevni obraz v norme. Ocekavam ze z dalsiho vyteru zas neco vyjde. Vydite problem v nedostatecnem spektru podanych atb nebo v rozvoji chronicke anginy, ktere uz se nezbavim nebo muze byt problem uplne jidne? dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den- velmi nerada utíkám od Vaší otázky, ale bohužel., o stavu, který popisujete, není možné teoretizovat. Vyjádřit se může jen lékař, který s Vámi sdílí celý příběh nemoci, má k dispozici nálezy. V nejasných situacích zpravidla spolupracuje praktický lékař, ORL specialista, imunolog a mikrobiolog.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: