Dlhodobo zvysene crp,fw,rf

Dobry den! Ano, vysetrenie na mykoplazmy aj chlamydie mi bolo urobene s vysledkom, ze tieto ochorenia som uz prekonala a uz ich nemam a preto ich netreba liecit. Podobne som vraj prekonala aj psikatozu a salmonelu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den bolo by možné mi poslat oskenované výsledky? Ďakujem

MUDr. Gertruda Čápová
MUDr. Gertruda Čápová

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: Privátní plicní ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x