Dlouha menstruace?

Dobry den, posledni pul rok dostavam menstruaci vzdy az 4.-5.den po dobrani platicka antikoncpce Mercilon. Prvni pilulku si vzdycky beru normalne po tydnu, ikdyz mi menstruace stale pokracuje. Dnes jsem sem se docetla, ze tento postup pri uzivani je nespravny a mohla bych otehotnet. Chci se zeptat, kdy mam zacit brat dalsi prasek, jestli normalne po tydnu, nebo jakmile mi skonci menstruace. Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Eliško! Myslím si, že pokud Vám antikoncepce nenavodí krvácení po vynechání hormonů, bylo by vhodné vyzkoušet jiný preparát s jiným obsahem hormonů. Konsultujte svého gynekologa.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bolesti hlavy: poznejte jejich příčinu, (nejen) kvůli léčbě
Angina pectoris
Články: Angina pectoris
Angina pectoris je označení...
Řízli jste se do prstu? Hojení urychlí výběr správné léčby!
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Rakovina a její příznaky
Články: Rakovina a její příznaky
Rakovina je onemocnění, při...
Vyšetření konečníku
Články: Vyšetření konečníku
Vyšetření konečníku patří...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: