Dlouhá menstruace

Dobrý den, paní doktorko, mam jeden problem, se kterym bych potrebovala poradit. Pres leto jsem byla kvuli dovolenych dvakrat nucena vynechat menstruaci (pouzivam antikoncepci Yaz) a ted ji mam, relativne silnou, uz druhym tydnem. Nejsem si jista, jestli se to sem tam stava, jestli se mam neceho obavat, zatim se mi takova situace nikdy nestala. Velmi dekuji za Vas cas. S pozdravem Hanka K.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dlouhé a silné krvácení je vždycky lépe řešit s gynekologem. Krvácení je vhodné zastavit a problém je třeba řešit i do budoucna.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Dlouhá menstruace | Od: Míša | 6.10.2014 16:50
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Již třináctým
dnem užívám antikoncepci yaz a stále mám silné
špinění. Antikoncepci jsem dříve nebrala a v
posledních čtrnácti dnech jsem měla zánět
močového měchýře, na který mám během
tohoto týdne dobrat Biseptol. V přibalovém
letáčku jsem četla, že krvácení mezi periodami,
se v prvních měsících objevit může, ale o tom, že
to mám mít 14 dní nebo více v kuse jsem se
nedočetla. Menstruaci normálně mívám 5 dní.
Doktorovi jsem zatím nevolala. Nevím jestli
nemám počkat na dobrání prvního platíčka.
Děkuji za odpověď.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Články: Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Jenom v Evropě se každý rok...
Včasné odhalení infekce v ráně pomůže lepšímu hojení
Články: Včasné odhalení infekce v ráně pomůže lepšímu hojení
Zanícení poranění bývá...
Meningokokový zánět mozkových blan
Články: Meningokokový zánět mozkových blan
Hnisavý zánět mozkových...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
E-cigareta: pomáhá, nebo spíš škodí?
Články: E-cigareta: pomáhá, nebo spíš škodí?
Elektronická cigareta nebo...
Operace očí dokáže u dětí zlepšit jejich duševní vývoj
Články: Operace očí dokáže u dětí zlepšit jejich duševní vývoj
Laserový operační zákrok...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Rakovinu prostaty může odhalit odběr krve
Články: Rakovinu prostaty může odhalit odběr krve
Rakovina prostaty je...
Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Články: Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Téměř všechny nádory tohoto...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: