Dlouhá menstruace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na dlouhodobou menstruaci. Beru HA Novynet už nějakou dobu. Brala sem prášky pravidelně ale dostala sem menstruaci ještě během užívání prášku někde zhruba v polovině. Menstruaci sem měla až do skončení jednoho platička a během pauzy menstruace stále pokračuje. Mám ji v kuse asi 15 dní! Může to být příznak něčeho popřípadě může to znamenat těhotenství? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se jedná o jen slabé krvácení či špinění, a užíváte právě první či druhé platíčko antikoncepce, vydržte. Stát se to může při začátku užívání antikoncepce. Stav by se měl během 2-3 měsíců upravit. Jestliže antikoncepci užíváte déle než 3 měsíce, nebo pokud máte kromě krvácení další potíže, zajděte k lékaři.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
trapime dlouha menatruace | Od: Pavlìna | 28.6.2015 14:31
Dobry den chtela bych se zeptat beru prvni mesic
antikoncepci jsem tedy 4 mesice po porudu a ted jsem
zacla brat prvni antikoncepci po 4 letech trapime ze
mam stale menstruaci mam ji us 11 dny minuly mesic
kdys jsem antikoncepci nebrala tak jsem mela
menstruaci 9 dny je mozne ze kdys beru antikoncepci at
potrva dele nez si telo zvykne docela mi je to us divni ze
ji mam tak strasne dlouho krvacim atrasne moc a beru
antikoncepci. Minisiaton dekuji za od poved
reagovat
re:trapime dlouha menatruace | Od: uLékaře.cz | 29.6.2015 10:25
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x