Dlouhá menstruace a další problémy

Dobrý den. Na konci dubna mi skončila poslední dávka antikoncepce Depo Provera, od té doby stále krvácím, přestávky jsou mezi tím málo kdy a když už tak max. na tři dny. K tomu se přidala, před 4 dny, bolest a napětí prsou, mé bradavky jsou zcela nateklé. Prosím poraďte mi co mám dělat a jaké jsou nejspíš příčiny. Děkuji moc

Odpověď odborníka:

Milá Katko, po vysazení antikoncepce může trvat i několik měsíců než se tělo ženy dá zase hormonálně do pořádku. Příznaky co pociťujete mohou být právě z hormonální nerovnováhy. Určitě bych ale dlouhodobé krvácení konzultovala s gynekologem, který podle vyšetření a ultrazvuku může určit příčinu a doporučit léčbu, pokud je nutná. Mějte se hezky.

MUDr. Barbora Müller
MUDr. Barbora Müller

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Nemocnice Ostrov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět močového měchýře
Články: Zánět močového měchýře
Zánět močového měchýře...
Rekonstrukční operace zachraňuje prsy a ženské sebevědomí
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pásový opar může vážně poškodit zrak!
Články: Pásový opar může vážně poškodit zrak!
Takzvaný herpes zoster...
Endokanabinoidní systém: ovlivňuje i vnímání bolesti
Články: Endokanabinoidní systém: ovlivňuje i vnímání bolesti
Endokanabinoidní systém v...
S léčbou kýly neotálejte, není se čeho bát
Články: S léčbou kýly neotálejte, není se čeho bát
V minulém článku jsme se...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: