Dlouhá ms po agolutinu + tmavá krev a sraženiny

Dobrý den. Před cca 5 měsíci jsem měla problémy s cyklem. Měla jsem dlouhou MS- 14 dní nebyl problém. Nakonec to spravili prášky, ale už pan doktor mluvil i o možnosti kyretáže. Nicméně jsem měla 5 cyklů naprosto normálních. Až tento se MS nedostavila a byl mi píchnutý agolutin. MS nastala po 5 dnech a probíhala normálně. Dnes je to 9 dní, co mám MS a ne a ne skončit. Prvních 5 dní bylo naprosto normálních a od 6tého ze mě odchází tmavá, až černá krev se sraženinami. Stačí mi slipová vložka, ale pokaždé je toaletní papír úplně tmvý. 1) Po jak dlouhé době bych se měla spojit s lékařem? Je toto ještě "normální"? 2) Je to ještě MS, nebo už jen špinění? 3) Mohu očekávat ovulaci i před toto špinění?

Odpověď odborníka:

Po nedostavivší se menses a aplikaci Agolutinu je možné silnější krvácení nebo déle trvající,pokud by to přetrvávalo více než 10 - 14 dní nebo zesilovalo,navštivte gynekologii vyšetření včetně ultrazvuku by bylo zapotřebí příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: