Dlouhodobá nemocnost, aslo

Dobrý den, dcera od března prodělala 3 angíny, v rozmezí 2 měsíců. Brala 3 antibiotika. Byl ji nalezen streptokok v krvi, který byl přeléčen a poté byli výsledka negativní. Stále má ale výsledky asla vyšší hodnoty, 510, po 3 týdenní pauze 570. Nevím jak dále postupovat.Naše lékařka to nechává , že to bývá. Dcera nastupuje na střední školu a nechci aby se to opakovalo. ( dlouhodobá nemocnost). Je to opravdu normální? děkuji za odpověď. V průběhu 2 angíny byla i osypaná, oteklé kloub, krev v moči, teploty- hospitalizace v nemocnici.

Odpověď odborníka:

Doporučovala bych dlouhodobou pendeponizaci. Také by se mohlo zkusit přeléčení autovakcínou.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pseudoefedrin – cukr i bič
Články: Pseudoefedrin – cukr i bič
Každý lék může být za...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Snížená funkce štítné žlázy a deprese
Články: Snížená funkce štítné žlázy a deprese
Hormony štítné žlázy...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Víte, co jíst a nejíst při průjmu?
Články: Víte, co jíst a nejíst při průjmu?
S průjmem se téměř každý...
Alergie na arašídy – jak na ni jednoduše přijít?
Články: Alergie na arašídy – jak na ni jednoduše přijít?
Diagnostika potravinových...
Biologická léčba a zdravotní pojišťovny: podaří se najít kompromis?
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: