Dlouhodobá trvalá bolest levé ruky.

Rozbolelo mě rameno, měla jsem otok a horečku. Použila jsem mast Veral a Voltaren. Otok zmizel, horečka ustoupila. Bolest přetrvává již měsíc. Projevuje se brněním celé ruky, pálením. Jde to od ramena přes biceps (kde bolest putuje ze shora dolu. Vevnitř-ne sval) až do palce a ukazováku. V noci těžko hledám polohu, abych utlumila bolest a mohla usnout. Ruka bolí i v klidu, při pohybu, prostě stále. Někdy méně, převážně však hodně. V pohybu mi nic nebrání. Palčivá bolest se střídá s mravenčením a s akutní bolestí. Děkuji za radu. Mám problém s cestováním a většinou takové maličkosti léčím sama. Bohužel nyní si však nevím rady. Použila jsem i Kostival. Bez výsledku.

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud máte bolesti ramene, byl i otok a teplota, bylo by vhodné vyhledat ortopeda a revmatologa. Pokud ortopedický nález bude negativní, pak i neurologa, ale případné potíže od páteře otok kloubu či končetiny ani teploty nezpůsobí.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je endoskopické...
Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas
Je vám padesát? Nejvyšší čas na změnu jídelníčku!
Články: Je vám padesát? Nejvyšší čas na změnu jídelníčku!
Některé rizikové faktory a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Peptický vřed žaludku a dvanáctníku
Články: Peptický vřed žaludku a dvanáctníku
Žaludeční vředy jsou v...
Antivirotika snižují riziko zápalu plic u dětí
Články: Antivirotika snižují riziko zápalu plic u dětí
Chřipka ve většině případů...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: