Dlouhodobé bolesti v bederní páteře

Dobrý den. v dokumentačním souboru, jsem Vám zaslal kopii lékařské zprávy MRI LS páteře....S dovolením bych rád poukázal, že mi byl podán lék na uvolnění svalstva a od té doby mě moje nervová soustava omezuje či zpomaluje v chůzi. Nehledě na to, bolest je v tříslech a ve varlatech, až v penisu, včetně podbříška. Byl bych nesmírně rád, jak vynaložit s mým problémem či nemáte kolegu, který se s takovým to pacientem sešel. Dodatek: vím, že každý lékař má jiné zkušenosti, tak hledám záchytný bod. Předem děkuji za tu či onu odpověď, velice si toho vážím i za váš čas. Poznámka: páteř či kosti mě nebolí, pouze cítím tlak na nervovou soustavu a čím větší zátěž i pohyb, tak jsou problémy jak z hora popisuji, nehledě na to, že už jsem na neschopence už osm měsíců. Rád bych ještě poukázal, že před 23lety jsem tahal těžké břemeno (katr soustruh) a byli tam tři schody, jelikož jsem byl vyšší, tak váha zůstala na mně a jedna noha na schodišti a druhá se teprve zvedala a něco mi v zádech křuplo, ohromná bolest, která se pře tlumila flaškou fernetu. Každopádně jsem po letech sem tam navštívil obvodního lékaře, který mi dal na zklidněnou injekci. Roky plynou a zdravotní stav byl z mé strany k posouzení lékařské odbornosti. Pak už se vše odvíjelo, jak z hora popisuji a nehledě na to, jsem každého lékaře informoval co se mi stalo. Chtěl jsem, aby měli přesné informace co se mi stalo a dle toho tzv. konali.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, předpokládám, že na MR vyšetření Vás poslal neurolog. Určitě Vám doporučil další postup. Ačkoli nevím, jak jste se dohodli, bylo by vhodné nález konzultovat i s neurochirurgy. Pro Vás je nejblíže Neurochirurgická klinika FN v Hradci Králové. Zkuste se k nim objednat a věřím, že dojdete k přijatelnému způsobu Vašeho dalšího léčení.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Koloskopie
Články: Koloskopie
Koloskopie nebo také...
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
Plané neštovice: hrozba pro některé dospělé a těhotné
Články: Plané neštovice: hrozba pro některé dospělé a těhotné
Plané neštovice jsou běžným...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: