Dlouhodobé pálení ve špičce penisu

Dobrý den, asi 2 a půl roku už mě trápí pálení ve špičce penisu, byly provedeny stěry, odběry, kultivace moči. Na kožním bylo zjištěno poue, že jsem prodělal oparovou infekci herpes, víc nebylo zjištěno. Léčba různými antibiotiky, opět marné, začínám uvažovat, že by to mohlo být psychosomatického původu. Mohl bych zkusit ještě protiparazintální kůru a čaj, ale moc tomu nevěřím. Nevím jak bych si měl počínat dál. Ústí močové trubice na žaludu je mírně zarudlé. Jsem už bezradný. děkuji za rady.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Citlivost po herpetické infekci může být jiná. Pokud jsou stěry i vyš. moče ňegativní, tak antibiotická léčba není nutná. Důležitý je pravidelný a dostatečný příjem tekutin. LM

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: