Dlouhodobe problemy a syfilis vs herpes

Dobry den, pred rokem pritelkyne prodelala zanet a pravdepodobne to zpusobilo u mne puvodne paleni pri moceni. Prosel jsem vysetrenimi (dermatovener, urologicka amb, urolog) s negativnim vysledkem na pohl. choroby testovane z moci. Jedine neobvykle bylo zjisteni pritomnosti Streptococcus Agalacticae, nasazen Amoksiklav na 10dni. Paleni neustalo a citlivost zaludu byla enormni, jak pri zapoceni, tak pri masturbaci, pri pohl. styku, ktery pak krome oralniho byl vzdy s ochranou. Vsechna vysetreni koncila vysledkem precitlivelosti s doporucenim nejdrive min. pak max. hygieny. Pomohla ve vysledku spise max. hygiena s pouzitim neagresivnich mydel, nicmene ta precitlivelost s projevem zapaleni zaludu pretrvava, nejhorsi je to rano, kdy je mirne zapoceni z noci. Vim, ze kdyz vsechna vysetreni je s vysledkem negativni, ze nelze nasadit lecbu naslepo "neceho". Nicmene temito priznaky nyni uz pres rok a pul se mi problem s citlivosti prenesl do bolesti puvodne v trislech ale lokalneji je to pod varlaty na prave strane pri pohmatu na sval udu na prave strane, na leve nic neboli. Urolog mi doporucil nenosit tesne kalhoty, ty nenosim i jsem zkusil tyden ve sportovnich teplacich. Jedine, co je na mem stavu viditelne je viz. obrazek, kdy podle kozniho lekare jsem prodelal herpes, bolaky s cirou tekutinou, ktere rychle za par dni presly ve strupy. Ale nevysvetluje to rocni problem predtim. Bohuzel mam jen fotku nastupu, ted je temer zhojeno. Chtel bych se zeptat na dve veci, prvni jestli precitlivelost s popisovanymi bolestmi ve svalu udu mohou neco indikovat, kam se mam obratit a druha otazka ohledne puchyru, je-li mozne odpovedet, ze syfilis to neni. Dekuji mockrat, pokud by bylo mozne doporucit nejake zarizeni na komplexni vysetreni budu moc rad.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Z Vašeho dotazu jsem vyrozuměl, že jste byl již kompletně a opakovaně vyšetřen urologem i dermatovenerologem a kromě přeléčené herpetické infekce se nic závažného nediagnostikovalo. Jak píšete, test na pohlavně prenosné choroby byl negativní, takže o syfilis by se jendat nemělo, jinak by byl již zachycen. Co se týče větší kožní citlivosti, doporučuji používat hypoalergenní, nedráždivá, pH neutrální a neparfemovaná mýdla. LM

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Naposledy čtené: