Dlouhodobě řídká stolice a ha

Dobrý den, chtěla bych se zeptat - beru HA a poslední tři měsíce mám řídší stolici. Není to průjmovité onemocnění (vždy chodím jednou za dva, tři dny), žádné další projevy průjmu nemám. Když si beru tabletku v sedm hodin večer a jdu na velkou třeba druhý den (více než po 12 hodinách od spolknutí), existuje možnost, že ještě tabletka není strávena, nebo se můžu spolehnout na zachovanou účinnost v jakémkoliv týdnu užívání?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po více než 12 hodinách se nemusíte obávat toho, že by tabletka nebyla vstřebána. Zkuste upravit stravu k úpravě stolice.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: