Dlouhodobé slabé špinění

Dobrý den, za pár dní to budou 3 měsíce, co jsem podstoupila vyvolany potrat plodu ve 22.tydnu tehotenstvi pro vyvojovou vadu DS. 1. MS prisla po 39 dnech a 2. prisla po 34 dnech. Po porodu jsem spinila kratce, pote jsem mela cca 4 tydny klid. Po sestinedeli mi dr. nasel polyp, ktery jiz pri dalsi kontrole nebyl a vysledky byly v poradku. Jedine, co mam stale, je slabe obcasne spineni (napr, pul dne nic, pak slabe zbarveny hlen atd.). Dr. rikal, ze na UTZ nevidi nic, co by melo znamenat dalsi revizi, jen maly svalovy uzlicek,ale ten pry spineni nezpusobuje. Proto mi rekl, ze mam pockat na 2. MS, zda po ni spineni ustane. Ted jsem 7.DC a stale slabe spineni mam. Chtela bych se tedy zeptat, zda kdyz jine problemy nemam, zda mam jeste vyckat, nebo mam jit znovu na revizi? Dr. rikal, ze by revizi udelal nejakou kamerkou i za cenu, kdyby tam nic nenasel. Ale v tom pripade me pak ceka pry dalsi 6nedeli, ale po nem bychom se pry uz mohli zacit snazit o dalsi otehotneni. Dr. mi odebral i krev na HCG a tu jsem pry mela take v poradku (temer na 0) . Chtela bych se tedy jen zeptat, zda je mozne, aby toto spineni nic neznamenalo a mam jeste vyckat? Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

dobrý den, otázkou je, zda špinění je z dělohy nebo z hrdla, zda nemáte zánět na čípku, lze zjistit dle cytologie.s tím špiněním bych počkala také do druhého cyklu.pokud máte HCG 0, rezidua po těhotenství tam nebudou.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: