Dlouhodobé stupňující se bolesti v levé polovině břicha

Dobrý den,moje problémy patrně nejsou specificky urologické,ale snad mi poradíte,na kterém pracovišti by byli ochotni mě komplexně vyšetřit a pomoci mi.Vše začalo před cca 10 lety rok špatně léčeným zánětem zubu a následně nastuzením,pak následovaly dlouhodobé záněty a bolesti pravé ledviny,které ustoupily po porodu před 9 lety.Následovaly řezavé bolesti nad pupkem a potom se přidaly průjmy a neustálé střevní křeče,hubnutí,anémie.To trvalo cca 4 roky,chodila jsem marně po doktorech,až se konečně zjistilo,že jsem patrně neodhalený céliatik+vřed mezi jícnem a žaludkem.Vřed přeléčen,bezlepková dieta po 3 měsících odstranila průjmy,křeče i nedostatek železa.Přesto z doby předcházejících 4 let mi zůstalo v břiše vlevo od pupku směrem pod žebry velmi bolavé místo,bodavá bolest při každém pohybu, časem přešla v prudkou trvalou bolest i v klidu.Nyní se od léta opět přidal zánět ledvin-tentokrát koliky na levé straně,léčba Cotrimoxazolem a Ciploxem bez efektu.Nyní jsem ve stavu,kdy se bolestí už nemohu prakticky vůbec hýbat,nemohu spát ani se na cokoliv soustředit,nález v moči však vymizel (možná díky vysokým dávkám brusink.výtažků,které užívám denně cca 3 měsíce),bolest jakoby se už "rozlézala" do třísla i do zad,nesnesu na levé polovině břicha a na boku jakýkoliv dotyk.Občas se přidává zimnice a mírný průjem.Z vyšetření jsem absolvovala ultrazvuky,IVU,CT ledvin,CT enteroklýzu,kapslovou endoskopii,gastroskopii,dynamickou scintigrafii ledvin,nenašlo se nic,co by moje bolesti objasnilo.Urolog mi řekl,že neví,jak by mi pomohl,chirurg mě místo laparoskopie poslal na psychiatrii,gastroeneterolog k neurologovi,který mě zase odbyl slovy,že se nedá všechno svádět na páteř.V ambulanci bolesti mi bylo řečeno,že tam řeší spíše bolesti kloubů a svalů.Algifen ani nospa nezabírá,z tramundinu je mi strašně zle,jediné co alespoň trošku zabírá,když se přidají i zimnice,je brufen,ale před tím mě každý vzhledem k vředu varuje-nic jiného ale na bolest nemám.Jsem už opravdu zoufalá,v ordinacích si připadám jako otravný hmyz a mám pocit,že nikdo není ochoten ani schopen se zamyslet a pokusit se najít příčinu.Můžete mi prosím poradit,co mám dělat,na jaké pracoviště se obrátit?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel jste dle mého názoru vyčerpala takřka všechny možností, doporučovala bych Vám novou kontrolu na gastroenterologiii a SONO sleziny. Bohužel mne příliš jiných možností jež by Vaše obtíže mohly objasnit nenapadá.

 
Líbí se vám odpověď?
-8 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
není možné se domoci léčby. | Od: Iva | 22.1.2009 12:45
Taky bych se ráda dozvěděla co je příčina onemocnění,chlamydie přeléčené a prý to nemá cenu léčit dál v hodnými antibiotiky.Nemáme lékaře?Co by se věnoval těmto nemocím,jak se z toho dostat ?
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x