Dlouhodobe uzivani antikoncepce a v deloznim hrdle polyp

Dobry vecer, prosim vas cekam na vysledky z cytologie,mam polyp v del.hrdle a navic vic jak 5let uzivam hormon.antikon.Jasmine lekarka me upozirnila ze vajecniky jsou velmi male muzu dal uzivat antikoncepci nabo je na case uplne vysadit?Prosim porad te mi.Dekuji

Odpověď odborníka:

Polyp s antikoncepcí nemá nic společného ani velikost ovarii záleží na tom zda se v nich normálně vytvářejí a zraji folikuly. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
EEG
Články: EEG
EEG, elektroencefalografie...
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: