Dlouhodobé užívání léků

V roce 2005 mě byly prokázány gastroskopickým vyšetřením žaludeční vředy. Od té doby užívám Helicid 20 a podle potřeby Mottílium. Zkoušela jsem snížit užívání Helicidu ob den, ale nevyhovije mi to. Nemůže mít dlouhodobé užívání tohoto léku nějaké vedlejší účinky?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dlouhodobé užívání těchto léků s sebou nese pozitiva v podobě ochrany před narušováním žaludeční sliznice a negativní účinky jsou naprosto minimální. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
dlouhodobé užívání léků | Od: Kubíček Karel | 4.6.2016 09:29
Dobrý den. Jaká doba se považuje z lékařského hlediska za "dlouhodobé užívání léků"? Děkuji za odpověď
reagovat
re:dlouhodobé užívání léků | Od: uLékaře | 10.6.2016 16:25
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: