Dlouhodoby kasel me 5 lete dcerky

Dobry den,,Vazena MUDR. Novakova bydlim ve Velke Britanii a mam malou 5 letou holcicku ktera mi trpi uz pres 1 rok rymou ...Byla jsem sni u doktora a poslali ji na vysetreni nosni a kracni mandli tak tvrdyli ze ji musi vytrhat nosni i krcni mandle tak jsem stim souhlasila nebot jsem doufala ze ji ti pomuze a ze delam spravnou vec ale ted nevim a mam obavy ze jsem asi udelala chybu proto ze je na tom stejne Ted trpi kaslem uz mesic a nemuze se toho zbavit ikdyz jsem sni tu byla 2 krat u doktora a dali ji antibiotika na prudusky ktere ji moc nepomohli a po 3 x krat kdyz jsem sni sla opet doktorovy tak mi rekli ze na plicich nema nic ale ze maj podezreni na astmu tak ji dali nakej inhalator na skousku coz ji ani to moc teda nepomhlo. ten kasel ma porad ikdyz uz ne tak hroznej ale obcas se ji proste spatne dycha a rymu ma taky porad,,,Vazena pani doktorko poradte mi co mam delat nebot ja uz nevim ke komu se mam obratit kdyz tu v Gb doktori asi nemaj takove skusenosti jako unas ,,Prosim poradte mi ,,Moc vam dekuji Monika

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Je velice těžké radit v tomto případě na dálku. Pokud dostal inhalační léky pro asthma bronchiale, tak je potřeba jej užívat dlouhodobě a pravidelně každý den. Pokud máte léky na asthma, pak Vaši dceru pravděpodobně vyšetřil alergolog a postupoval na základě nějakých vyšetření nebo odběrů. Případně by tato vyšetření byla na místě. Pokud se jedná o běžné infekce, jako je rýma a kašel, pak je potřeba je vždy řádně doléčit, než půjde zpět do dětského kolektivu.

MUDr. Jana Nováková
MUDr. Jana Nováková

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Praktický lékař pro děti a dorost, Liberec

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Píchnout si drogu: je to odvaha, nebo slabost?
Články: Píchnout si drogu: je to odvaha, nebo slabost?
První injekční aplikace...
Svědění není jen prázdninová záležitost
Články: Svědění není jen prázdninová záležitost
Znáte ten pocit, když vás...
Zaútočte na noční můry psychoterapií
Články: Zaútočte na noční můry psychoterapií
Mnoho lidí má alespoň někdy...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: