Dlouhodoby udajne egzem-je to peklo

Dobry den Mam jiz ctyri roky udajne ATOPICKY EGZEM,ktery mi vselijaci kozarori leci marne ruznymi mastickami.Vubec neposlouchaji,co jim rikam. Vim zcela urcite,ze se jedna o SVRAB.Stale se to rozsiruje,uz to mam i v koutcich oci,meziprsti,kolem usi i v nich,vlasech,nohach. Jsem zoufala,protoze jak prijde vecer,zacne peklo v podobe svedeni a vysevu malickych pupinku a hlavne me okoli,ma stejne problemy v me pritomnosti,aniz by si uvedomovali,o co jde. Jeden byv.pritel mi to potvrdil u lekarky a beztak rekla,ze mame kazdy neco jineho asi tak z metru od sveho pocitace,aniz by se nas dotkla,bo nas vyzvala,abychom ukazali vse. A aktualni pritel je ze me zoufaly,vi stejne jako ja,ze to neco parazitarniho je,ale nemuze pochopit,ze to doted nemam vyresene a rika,ze jsem magor. Samozrejme se stykame minimalne a asi to brzy skoncime,kdyz budu dal tapat. Mam psa a ten i po intenzivnim odbleseni a odcerveni se neustale kouse nad ocasem a drbe se. Jsem zoufala,lekari spolehaji na to,ze mam od narozeni v dokumentaci atopitidu,ale prisaham,ze tohle atopitida rozhhodne neni. Dukazem je to,ze asi pred rokem se mi NAJEDNOU NASLO asi 15 ALERGII z niceho nic a cca pred rokem mi NASLI v krvi pry HROZNE MOC VIRU A PREBYTEK BILYCH KRVINEK,tak mi podali acykloviry a dale neresili,proc tam jsou. MA TO VLIV NA SOCIALNI ZARAZENI,PSYCHIKU,NERVOVOU SOUSTAVU,oci mam neustale plne cehosi,hur vidim i slysim po ctyrech letech techto problemu. Zni to strasne,ale jsem normalni slusny clovek,co potrebuje byt zdravy,protoze musim chodit mezi lidi a chodit do prace.At mam cokoliv. Ze zoufalstvi jsem si za tri a pul tisice objednala lidske leky na odcerveni odnekud z Indie,ale na celnici mi to zabavili a poslali zpet.Samozrejme penize mi nikdo nevratil. Nemuzu vecer do MHD,na svetlo(napr. v obchode) Mockrat Vam dekuji.

Odpověď odborníka:

Milá paní , potřebujete komplexni terapii, na svrab existuje Infectoscab krém, zkuste si ho nechat napsat praktickým lékařem, pokud máte svrab, projevy se po jedné aplikaci zlepší o min. 50%. Pokud se nezlepší , tak to bohužel svrab není a budete muset najít kožního lékaře , kterému budete věřit, S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: