Dlouhodobý výtok

Dobrý den, ráda bych se poradila ohledně jednoho mého problému. Cca rok se u mne objevuje hojný bělavý výtok. Nezapáchá, nepálí, jen mne občas mírně "obtěžuje". Užívám HA Artizia, předtím Belara, u obou byl stav stejný. Bohužel se často léčím na záněty močového měchýře, což znamená i spoustu antibiotik. Můj gynekolog mi řekl, že na tom nic nevidí, že jsem naprosto zdravá a výtok je pouze z antikoncepce. Jenže HA užívám 4 roky a toto se mi nedělo. Je to možný následek léčby antibiotiky?? Během 3 let jsem jich vystřídala již 7. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Po antibioticích je fluor častá komplikace, protože dojde k narušení normální poševní flory a mohou na její místo nasednout patogeni organizmy, bylo by vhodné zhotovit kultivaci a mikrobní obraz poševní a dále postupovat podle výsledků. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Gynekologické operace mohou být příčinou řídnutí kostí
Články: Gynekologické operace mohou být příčinou řídnutí kostí
Osteoporózou a komplikacemi...
I mráz může poranit kůži
Články: I mráz může poranit kůži
Mráz dokáže kromě krásných...
Bronchitida (zánět průdušek)
Články: Bronchitida (zánět průdušek)
Pod pojmem bronchitida se...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x