Dlouhotrvající kašel

V září jsem onemocněla virozou, měla jsem rýmu, kašel a teplotu, kašel se mi ale zhoršil a dostala jsem 1.antibiotika na zánět průdušek, celou dobu jsem dále kašlala a po další návštěve lékaře, kdy mě ke kašli ještě bolelo v krku jsem dostala penicilin na anginu. V listopadu jsem lékaře vyhledala opět pro přetrvávající kašel, po odebrání krve a vykašlávaného hlenu jsem dostala další antibiotika. Po dobrání antibiotik kašel trval dále a já byla odeslána na plicní, zároveň mi byla odebrána krev na chlamydie a černý kašel. K mé smůle se potvrdily jak plicní chlamydie, tak i černý kašel a já dostala další antibiotika Klacid. Nyní jsem antibiotika dobrala, ale kašel dále trvá, i když je to lepší, stále to není ono

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Kašel může ještě nějakou dobu po ukončení léčby přetrvávat, ale měl by se postupně lepšit. Pokud byste dál kašlala i po dvou týdnech po dobrání antibiotik, obraťte se znovu na plicní ambulanci, kde jste byla léčena. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: