Dmae a sertralin možné kontraindikace?

Dobrý den, jsem studentka a užívám už několik let Sertralin 100 mg každý den. Mám teď náročnější období na učení a ráda bych vyzkoušela přípravek DMAE, který přispívá k lepší koncentraci a učení. Chtěla bych se Vás zeptat, zda se tyto dva léky neovlivňují a zda je tedy bezpečné, abych začala DMAE užívat. Děkuji za odpověď a přeji krásný den. K.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, musím se přiznat, že jsem až dosud nevěděl, co to DMAE je. Pak jsem si to vygoogloval, a zjistil jsem že je to doplněk stravy, jakých jsou miliony, a na podobných pseudolécích řada pseudofirem vydělává od důvěřivých lidí velké peníze. Mě osobně stačila první věta že toto "aktivuje IQ". Na obecné úrovni potravinové doplňky můžete kombinovat s čímkoliv, protože jsou stejně k ničemu. S pozdravem MUDr. Miroslav Sekot

MUDr. Miroslav Sekot
MUDr. Miroslav Sekot

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Hélio - centrum pro duševní zdraví

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: