Dna

Nevím, jestli mám brát při záchvatu dny milurit. Za odpověď mockrát děkuji.

Odpověď odborníka:

Otázka je velmi stručná a plně asi situaci nevystihuje. Milurit je na dlouhodobou léčbu dny, zvýšené hladiny kyseliny močové. Při akutním záchvatu jsou vhodná nesteroidní antireumatika, Ibalgin, Diclophena a jiná. Jinak je vhodné i ortopedické ošetření, injekční léčba.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: