Dna , chlamýdie plic a svalů

Dobrý den mám dnu, chlamýdie plic a svalů ,na chlamýdie jsem přelečen antibiotika Klacid na dnu mam apo-allopurinol , šumí a píska mě v uších mam bolesti kloubu . dočetl jsem se o tomto přípravku ,,ENZYCOL Strong Power,, je to jen reklama nebo to ma na klouby větší učinek než co mám od svého lékaře ? děkuji za odpověd Zdeněk

Odpověď odborníka:

Pane Zdeňku. Dovoluji si vyjádřit pochybnosti o možném účinku daného přípravku. Ovšem doporučuji věc probrat především s Vaším lékařem - i u zvažování užívání potravinových doplňků platí, že by se mělo vycházet ze znalosti celkového stavu pacienta, což pochopitelně takto přes poradnu nelze. Z Vašeho dotazu navíc nevyplývá, jaké máte přesně potíže ("chlamýdie plic a svalů" je, s prominutím, poněkud podivná diagnóza a jen z takového údaje nelze v doporučení vycházet). Omlouvám se tedy, že jsem Vám příliš nepomohl, obratťe se na svého praktického lékaře.

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Protikuřácký zákon – o důvod víc, proč přestat kouřit
Trpíte astmatem? Pozor na náhlé změny teplot!
Články: Trpíte astmatem? Pozor na náhlé změny teplot!
Jako "na houpačce", to je v...
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Akutní zánět nehtového lůžka. Jak ho rozeznat a léčit?
Spolehlivost LH testů
Články: Spolehlivost LH testů
Běžnou metodou vyšetření...
Diagnóza žloutenky typu C neznamená konečnou
Články: Diagnóza žloutenky typu C neznamená konečnou
Když odezní prvotní šok...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: