Doba hojení obřízky

Dobrý den, chtěl bych se zeptat ohledně hojení obřízky. Prodělal jsem ji před 4 týdny a vše je v pořádku, až na to, že mi zbyly ještě 3 stehy. Všechny ostatní stehy vypadaly bez problémů, ale tyhle 3 se tam drží, ale pohybovat se můžu bez problému. Je to normální?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, přepokládám, že byla provedena sutura vstřebatelnými stehy, u nichž tedy není přepoklad, že se vstřebají, ale vypadnou. Kolem 3 týdnů by už mělo dojít k jejich vypadnutí. Můžete navštívit operatéra a požádat o jejich odstranění, nebo pokud Vám nečiní žádné potíže, okolí není zarudlé, klidně počkejte až samy vypadnou. S podravem MUDr. Marta Ručková

MUDr. Marta Ručková
MUDr. Marta Ručková

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Nemocnice Milosrdných bratří Brno

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: