Dobri den prajem .

Ako sest rocnu ma operovali na mocovi mechur. ( Plastika ) Rozsirovanie mocovej trubice pre caste pomocovanie . teram mam 28.rokou a som tehotna som v 23.tizdni tehotenstva a pred dvoma tizdnami mi robyli serklaz . Chcela by som vediet ci budem moct rodit spontanne alebo mi budu musiet robyt cisarsky rez kvoli operacii z dectva . Ma ta prubicka dajaky vpliv na porod ?

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud dělasli jen plastiku, nevidím v tom problém.co se týče serkláže-steh se odstraní a rodit můžete normálně.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x