Dobrý dem, mám stálého pa...

dobrý dem, mám stálého partnera přes 3,5 roku a sex me přestal bavit,nebo spíš na něj nemám vůbec chuť! mohlo by to být tím že jsem začala užívat antikoncepci?? vadilo by kdybych vyskoušela ji na mesíc ji vysadi? nerozhodilo by to ciklus? děkuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antikoncepce může mít na snížení sexuální touhy vliv. POkud se rozhodnete HAK vysadit, doporučuji důkladně zajistit náhradní antikoncepční metodu (kondom, spermicidní krém apod.). Více informací můžete nalézt zde: http://www.sexualne.cz/antikoncepce http://www.sexualne.cz/faq/?id=142

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: