Poradna lékaře

Pan doktor... jedneho dna som si nasiel v moci krv a krvne zrazeniny siel som k obvodnej lekarke a ta pruzkom potvrdila pritomnost bielkovin a krvi v moci dala mi biseptol, asi po 3 dnoch brania biseptolu som dostal velke bolesti v oblasti ladvin, isiel som k urologovi a tam mi najprv zistili ze mam v moci nitraty ery:80 . leu:125.. nasadil mi ciprofloxacicin a indometacin berlin-chemie. po tyzdni som bol na kontrole a kultivacia bola e. coli a CRP 80,06 mam douzivat lieky a ist na kontrolu...ale ja som pocas liecby niekolko krat pil pivo vacsie mnozstvo, neoslabilo to ucinok liekov? diagnozy mi napisal n23 a n410....je takto vysoke CRP nebezpecne? tym pivom som to nepokazil? dal som si ho lebo som si myslel ze je mocopudne a viac budem mocit...za ako dlho klesne CRP a je nejak nebezpecne pre cloveka? dakujem za odpoved s pozdravom

Odpověď odborníka:

Douzivejte prosim antibiotika.
Vysoká hodnota CRP svědci pro zánět močového měchýře.
Po douzivani antibiotik klesne na normální hodnotu.

MUDr. Eva Hnatyšanová
MUDr. Eva Hnatyšanová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Ordinace Praktického lékaře, Praha 1

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: