Poradna lékaře

Mel jsem nechranen oralni styk pred 15dnema nemuze se jedna o syfilis ? udelal jsem me na kuzi na udu neco jako aft to vypada nez vred :( nepalito nic.

Odpověď odborníka:

Pokud Vám byl prováděn orální sex, tak je infekce nepravděpodobná. Ten Váš vřídek není na fotce skoro vidět. Domnívám se, že nejde o nic vážného. Dodržujte pečlivě intimní hygienu a vynechete pohlavní styk. Pokud to do dvou týdnů nevymizí, navštivte kožního lékaře.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: