Poradna lékaře

Dobrý den, chtěl bych se dotázat na špičce se mi udělala prostě řečeno skvrna široká tak půl centimetru vlevo i vpravo..Je mírně zřejmě také půl centimetru vystouplá.Dříve se zjevovala jen po orgasmu ted už je součástí běžně..Má to podobu bouličky.Jen sem se chtěl zeptat jestli takto nemůže začítat rakovina penisu.Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Sice je obrázek velmi špatně přehledný, ale nezdá se, že by se mohlo jednat o ložisko nádorové. To bývá v typických případech intenzivně rudé, vředovatí.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x