Poradna lékaře

Dobrý den, na na špičce penisu se mi vytvořil útvar přibližně O.5 cm široký přímo uprostřed na močíci trubičce je možné že by se mohlo jednat o rakovinu penisu? Pro bližší informace zasílám foto..Také bych se chtěl zeptat v případě že to rakovina je a nádor má tedy půl centimetru bude to vyžadovat závažnější léčbu? Díky za odpověĎ....Na té fotce to nejde tolik rozpoznat, ale ten útvar je silně načervenaný..

Odpověď odborníka:

Na obrázku vše vypadá normálně.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: