Poradna lékaře

Pan doktor, mozu lieky ako frontin, zolpidem,pripadne diazepam,,,alebo carvedigamma ovplyvnovat sexualny zivot?moze to mat vply na erekciu, alebo celkovo na stratu chuti do sexu? ak by to nahodou tak bolo,nemusi to byt pravidlo,vsak? dakujem za odpoved pekny den

Odpověď odborníka:

Téměř jistě mají jistý negativní vliv libido a erekce vždy.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Před sezónou očkování: 10 + 1 otázka o klíšťové encefalitidě
Neurologické vyšetření
Články: Neurologické vyšetření
Neurologické vyšetření je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Rakovinu ledvin někdy prozradí bolavá záda
Články: Rakovinu ledvin někdy prozradí bolavá záda
Bolest v zádech nebo boku...
Vedlejší účinky biologické léčby často postihují kůži
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: