Byl jsem před...

Dobrý den. Byl jsem před 2 lety na plastice pravého ucha z důvodu deformace bubínku po častých zánětech středního ucha od dětství. V lék. správě se píše (v pravo:ucho suché, průsvit zvukovodu na hranici normy, trapanační dutina přehledná, malá, zcela suchá, středouší silně zjizvené. V levo: enormě vpáčený bubínek s fixací na promontoriu, dlouhý výběžek kovadlinky i třmínek jsou intaktní, v zadním horním čtverci se tvoří nepřehedná kapsa). Chtěl bych se zeptat zda je možné se při takovéto diagnozé koupat či potápět a dále jaká rizika levého ucha do budoucna toto představuje. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v tomto případě bych potápění spíše nedooručovala, je zde poměrně vysoké riziko dalšího poškození sluchového aparátu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: