! chcela by so...

  • Dotaz od: Jana Sardikova
  • Publikováno: 30.3.2008
  • uLékaře.cz

Dobry den ! chcela by som Vas poziadat o radu. Mam pliesen v posve, ktora sa taha uz cez 5 mesiacov. Dvakrat som uz bola preliecovana tabletou Canesten, a na vonkajsie prostredie som pouzivala mast Canesten. Pred tyzdnom som bola u lekara, pretoze moje problemy pretrvavaju uz dlhy cas, a mam obavi ci by to nemohlo prerast do chronickej choroby. Svrbenie prichadza kazdy mesiac, zaznamenala som to hlavne v obdobi menstruacie. Naposledy mi doktorka predpisala 5 tabliet Canesten, jednu na kazdy den po 5 dni+krem. Myslite si ze je to bezpecne pouzivat v takychto velkych davkach, nemoze mi to uskodit ak su tablety 50mg? Dakujem velmi pekne, a tesim sa na skoru odpoved. Jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Jano, přesto, že Canesten by neměl být při dlouhodobém užití škodlivý, doporučovala bych vyzkoušet např. Cotrimoxasol vaginální čípky, či Pimafucin

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
Hysteroskopie
Články: Hysteroskopie
Hysteroskopie je...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Červovitý přívěsek, který...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak zatočit s rýmou: zkuste recepty našich babiček i nejnovější trendy
Opakované bolesti hlavy? Nechte si zkontrolovat krční páteř!
Ženská masturbace
Články: Ženská masturbace
Mnoho žen ještě stále žije...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: