Chtel bych po...

Dobry den Chtel bych poradit nez zajdu k lekari aby mel predstavu jak bude probihat lecba,jsem uz psychycky na tom velmi spatne,,protoze jsem to neresil hodne dlouhou dobu,,,mam problem s erekci a take zrejme s ejakulaci a to zapricinilo zrejme vyrazku na predkozce ,,staci staci abyh byl s zenou i v sebemensim kontaktu a uz citim mensi vyron a to i bez erekce,,necim si rady ,jsem opravdu zoufaly nechapu jak k tom dochazi,jesli to je psychyckeho puvodu ale zrejme budu potrebovat i fyzicky zakrok kvuli te vyrazce,,,,chtel bych prosim vedet nazor odbornika dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Michale, vyrážka na předkožce nemusí mít souvislost s potížemi s erekcí, může jít o jiný problém. Léčí ho však stejně specializovaní lékaři. Rozhodně vám doporučuji navštívit sexuologa - určitě vám dobře poradí - zjistí, jestli je příčina psychická nebo jiná a vybere vhodnou léčbu. U vyrážky by se jednalo spíše o lokální léčbu pomocí krému nebo masti, ne o chirurgický zákrok.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x