Chtěl bych se...

  • Dotaz od: Martin Hypius
  • Publikováno: 17.4.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, chtěl bych se zeptat - jsem po úraze - zlom.dist.předloktí, komplikace ve smyslu Sudec. dystrofie při konservativní léčbě, omezená funkčnost zápěstí ve smyslu EX i FX (stolo se v r. 2001). Nyní jsem si na té samé ruce zlomil malíček (fractura MTC No V, manus l.sin cap it.nondislocata), byla mi dána sádrová dlaha, údajně na 5 týdnů s tím, že ale musím do trauma poradny a že se mi dlaha možná hned sundá, proto, že by mohli nastat komplikace s již dříve zraněným zápěstím. Více mi nevysvětlili a proto bych se chtěl zeptat, co mi vlastně hrozí. Díky moc za odpověď. Hypius Martin

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vzhledem k minulé komplikaci při hojení zlomeniny předloktí je riziko opakovaní této komplikace nebo zhoršení stavu již existují stavu, proto je vhodná konzultace na specializovaném pracovišti.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: