Chtel bych se ...

Dobrý den, chtel bych se prosím zeptat- byla mi udajne zjistena lupenka v obou usich. Masti s kortikoidy a antibiotiky mi nepomáhají. Co bych mel vyzkouset? Myslite, ze by mohli pomoci antimykotika? Dekuji. Karel

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je to skutečně lupénka, měly by na ni zabírat stejné léky a masti, které používáte na ostatních postižených místech kůže. Pokud to ale lupénka není a jedná se třeba o ekzém nebo mykotické postižení, nebudou tyto léky zabírat. Typ onemocnění by měl rozeznat kožní lékař (případně i po histologickém a mikroskopickém vyšetření kůže) a podle výsledku nasadit odpovídající léčbu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Články: Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Odstranění křečových žil...
Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte
Články: Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte
Možná vy nebo vaše děti...
Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Články: Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Chystáte-li se vyřešit...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x