! chtěl jsem se ...

  • Dotaz od: Miroslav Stejskal
  • Publikováno: 26.6.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den! Chtěl jsem se zeptat, jestli je normální, že má dítě zachlou krev v uších po jejich píchání (asi 2 dny potom). Díky a hezký den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím, jestli máte na mysli propíchnutí bubínku v případě zánětu středního ucha nebo propíchnutí lalůčků pro náušnice. V obou případech mohou být přítomny nepatrné zbytky krve, větší množství by se ale vyskytovat nemělo. Pokud by ucho krvácelo nebo bolelo a bylo nateklé, navštivte lékaře, který zákrok prováděl.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: